Skal man købe Android eller iOS

Skal man købe Android eller iOS

6. september 2019 0 Af 23hq

Google tilbyder Android og Apple tilbyder iPhones er de operativsystemer, der primært bruges i mobilteknologi, såsom smartphones og tablets. Hvis du vælger din smartphone eller tablet omhyggeligt, da det at skifte fra iOS til Android eller omvendt kræver, at du køber apps igen i Google Play Store eller Apple App Store. Android er den mest almindeligt anvendte i smartphone-platform og bruges af mange forskellige telefonproducenter. IOS bruges kun på Apple-enheder, for eksempel iPhone.

Sammenligning af Android og IOS

Brugergrænseflade

Begge operativsystemer starter på en startskærm, der ligner et computerskrivebord. Mens en iOS-startskærm indeholder rækker af appikonet, tillader Android brug af widgets, der viser oplysninger om automatisk opdatering som vejr og e-mail.
En statuslinje kører over toppen på både Android og iOS tilbyder information som tid, WiFi, cellesignal og batteriprocent. Brugergrænsefladen på både iOS og Android har et pænt design, let at forstå og navigere.

Apps

Android får apps fra Google Play Store, der har 600.000 apps tilgængelige, og hvoraf mange kører på tablets. Nogle Android-enheder som Kindle Fire bruger isolerede app-butikker, som har et mindre udvalg af apps tilgængelige. Android foreslår også adgang til Google-baserede apps som Youtube og Google-dokumenter. Apple-appbutikken tilbyder 700.000 apps, 250.000 apps, der er tilgængelige til iPad. Mange udviklere foretrækker at udvikle spil til iOS, før de udvikler sig til Android.

Funktioner i Android og IOS

Android:
Næsten feltkommunikation (NFC)
Infrarød transmission
Opbevaring og batteribytte
Tilpasset startskærm og widgets

iOS:
WiFi, Bluetooth og mobilforbindelse sammen med VPN-support
Integreret søgesupport, der muliggør samtidig søgning gennem filer, medier, applikationer og e-mail.
Kompatibilitet med Apples cloud-service, iCloud
Det understøtter bevægelsesgenkendelse
Apple Pay, der gemmer brugerens kreditkortdata og let giver dem mulighed for at betale varer og tjenester direkte via en iOS-enhed.

Hastighed

En iPhone 6s slog en Samsung Galaxy Galaxy Note 7 i hastighedstest, som involverede åbning af forskellige apps en efter en, cykling med et sæt app to gange. IOS var i stand til at afslutte to omgange i 1m 21s, mens se på Android 2m 4s for at afslutte den samme opgave.