Hvilke drukspil kan spilles på mobilen?

22. november 2019 0 Af 23hq

Sådan bruges din smartphone i sjove drukspil
De fleste af stederne er oversvømmet med barer, hvor du kan få utrolige drinks og at drikke med venner er totalt en sjov aktivitet, hvor du ikke har råd til at føle dig keder. Bare det at drikke sammen med dine venner er heller ikke værd, fordi du drikker i baren, men ikke hjemme. Hvorfor ikke vende mønten og spille nogle interessante spil, mens du drikker. Der er også et stort antal online spil til rådighed til Android såvel som iOS. Lad os vide, hvordan man bringer en smartphone til at drikke iver.

Hvad kan du spille af drukspil på din smartphone?

En lang weekend kommer, og du har en plan for en aften med dine venner. Der er nogle eventyrlige drukspil, som du kan spille uden at tænke meget over det samme. Disse spil er gode til hele sæsonen, så alt hvad du behøver er en skive pizza, din yndlingsdrink, og spillet vil gøre sin del. De fleste mennesker tror, ​​at det at have en smartphone på bordet, mens man drikker, kan skabe distraktion, men det er en helt anden ting. Hvad hvis du har nogle let at spille spil og lave masser af drukspil, der ikke giver dig nok tid og interesse til at udforske applikationerne? Nogle af de bedste spil at spille er:

  • Kampskud – dette spil handler om superkampskud, og du kan foretage opsætningen meget let.
  • Buffalo – lad os bringe alkohol ind i billedet, og i dette spil er det tilladt, at spillerne holder brillerne og spiser den med den ikke-dominerende hånd.
  • Roulette til mobiltelefoner – dette er et modent spil, og du har brug for et helt nyt tankesæt for at spille det.
  • Skudspil – som navnet siger leg og drikke, indtil du er færdig.

Alle bunden op

Smartphones har totalt erstattet alle moderne behov for at træde ind eller gå ud. Hvorfor skulle det forblive på bagerste fod, når det kommer til det sjove drikkespil? Du kan spille nogle af de nemmeste og ekstremt behagelige drikkespil for at oplive natten i enhver bar. Ikke kun med drikkespilene, men du kan også tage nogle underlige billeder af dine venner, når du vil, eller optage nogle klip for at genere dem for evigt. De er helt sikre, unikke og kreative og forsikrer dig om at have det godt. Før du træder ned i jorden, skal du sørge for, at din telefon er opladet, og at du er klar til at følge turen.