Din online tilstedeværelse er vigtigere end nogensinde før

Din online tilstedeværelse er vigtigere end nogensinde før

11. april 2020 0 Af 23hq

I disse tider er det især vigtigt at man holder fast i ens levegrundlag. Det kan dog være svært på grund af Coronavirussen eller COVID-19 som den også kendes som eftersom vi alle sidder indenfor bag ofte lukkede døre og med vinduerne godt trukket ned, for ikke at blive smittet af nogle af de andre og samtidig for også at undgå at man smitter andre i vores samfund.

For de af os, der selv har en virksomhed, så ved man hvor svært det kan være at drive forretning disse dage. Man bruger ikke så mange penge, og det kan derfor være svært at holde fast på kunderne. Derfor er det ekstra vigtigt at man står stærkt med sin online tilstedeværelse.

Kunderne finder dig på nettet

Derfor skal du gå efter at skaffe dine kunder på nettet. Dette har været vigtigt længe, men det bliver kun vigtigere i en tid som denne. Hvis ikke du popper op, når man søger på dig eller på den ydelse du kan lave, så nytter det ikke noget. Så er det tabte kunder, og dermed også tabt fortjeneste, som du ikke bare sådan lige får tilbage igen.

Google er din ven, ikke din fjende

Så hvordan gør man så, at man kommer til at stå stærkere online? Her skal man tage bladet fra munden og så udnytte alle de muligheder der er. I disse tider bruger man både Google og Facebook til at nå ud til sine kunder. Hvis ikke du har styr på disse platforme, så kan du og din forretning eller virksomhed risikere at få det meget svært og så vil konkurrenterne til sidst løbe med sejren og det går ikke!

Med SEO konsulent kommer man langt

Mange føler at det kan være svært at skulle holde sig opdateret på alle disse værktøjer og hvordan man bruger dem og får mest muligt ud af dem. Som et eksempel så nytter det ikke noget at man bare går i gang med at skrue op for en masse annoncepenge gennem Google Ads, for hvis ikke det er de rigtige du rammer, så er det lige vidt. Så har du lige spildt dine penge. Det samme gælder med Søgeoptimering eller bare SEO.

seo konsulent

Mange vælger derfor at få sig en SEO konsulent til at hjælpe sig. På den måde, der undgår man risikoen for at man kommer til at bruge tid og penge på en masse tiltag, som i sidste ende alligevel ikke har det ønskede afkast. Derfor skal du være klog og vælge den rigtige samarbejdspartner til din SEO og online markedsføring.